v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Baterka s vysokým výkonem diody 10 W a velmi silným paralyzérem, kterou můžete nosit kamkoliv s sebou třeba v kabelce, tašce, nebo na opasku. Praktický pomocník, který Vám posvítí při nočních návratech domů a zároveň Vám poskytne ochranu před útočníky.

Jednoduchý třípolohový vypínač umožňuje zapnutí a vypnutí baterky, přepnutí a vypnutí laseru (laser červený) a třetí režim pak odjišťuje paralyzér.

Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/led-svitilna-s-paralyzerem-laserem-police-cerna-18/.

Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.

Cena: 281 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1229286
Vloženo:  12. 10. 2024
Změněno:  12. 10. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Armik.cz
Město:  Žatec
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Telefon:  +420720278200
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu LED svítilna s paralyzérem a laserem Police

LED svítilna s paralyzérem a laserem Police - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

LED svítilna s paralyzérem a lasere
Baterka s vysokým výkonem diody 10 W a velmi silným paralyzérem, kterou můžete nosit kamkoliv s sebou třeba v kabelce, tašce, nebo na opasku. Praktický pomocník, který Vám posvítí při nočních návratech domů a zároveň Vám poskytne ochranu před útočníky. Jednoduchý třípolohový vypínač umožňuje zapnutí a vypnutí baterky, přepnutí a vypnutí laseru (laser červený) a třetí režim pak odjišťuje paralyzér. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/led-svitilna-s-paralyzerem-laserem-police-cerna-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 281,-
Ledvinka Bag Base - černá
Ledvinka od značky Bag Base s upravitelnou délkou. Vlastnosti: • včetně nastavitelné pásky • velká hlavní přihrádka • kapsa na zip na přední a zadní straně Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/ledvinka-bag-base-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 129,-
Maskovací síť Rulyt 2x3 m - woodlan
Maskovací síť od značky Rulyt. S kovovými oky v rozích. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/maskovaci-sit-rulyt-2x3-m-woodland/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 269,-
Stan Cattara Army pro 2 osoby
Rybářský, outdoorový stan se standardní obdélníkovou konstrukcí, s rozměry 200 x 120 x 100 cm, vhodný pro 2 osoby. Vstup do stanu je opatřen zipem z vnitřní i vnější strany a je opatřen moskytiérou poskytující ochranu před komáry a jiným drobným hmyzem. Ve střešní části se nachází stropní ventilace pro optímální cirkulaci vzduchu. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/stan-cattara-army-pro-2-osoby-woodland/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 549,-
LED svítilna s paralyzérem Police -
Noční procházka parkem či tmavými uličkami už nemusí být pro dámy noční můrou! Ochraňte sebe i svůj majetek s praktickou LED baterkou s paralyzérem. Silný paralyzér eliminuje nechtěného útočníka již při lehkém dotyku. Robustní kovová baterka s paralyzérem vám dokonale posvítí na cestu. Každý váš krok bude díky ní o to bezpečnější. Být připraven se vždycky vyplatí. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 207,-
Buzola Acra Special 12,6 cm - průhl
Buzola má směrovou šipku pro určení azimutu (úhlu pochodu), několik měřítek pro rychlé určení vzdálenosti na mapě a lupu pro čtení drobného textu. Buzola slouží pro orientační běh nebo pro turistiku a orientaci na mapě a v terénu. Součástí buzoly je šňůrka pro zavěšení buzoly na krk. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/buzola-acra-special-12-6-cm-pruhledna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 157,-
Sprcha solární Camp Shower 40 L - č
Kvalitní pevný vak vhodný také jako solární sprcha od německé firmy Mil-Tec. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a zhruba za 2 hodinky se můžete komfortně osprchovat teplou vodou. Tento postup můžete opakovat každý slunečný den celou sezonu. Na podzim vak necháte vyschnout, sbalíte ho a máte jej připravený na další sezonu. Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/sprcha-solarni-camp-shower-40-l-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 225,-
Ocelové kuličky do praku 10 mm 200
Kovové kuličky do praku. Kuličky mají průměr 10 mm a balení jich obsahuje 200 ks. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/ocelove-kulicky-do-praku-10-mm-200-ks-stribrne-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Outdoor, turistika 188,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: