v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Prodám nepoužitou fotopast LtL Acorn 5210MM,
Fotopast vybavena GSM bránou pro odesílání fotek na mobil, 12MPX neviditelné led diody 940nm.

Cena: 6 000 ,-Kč

Číslo inzerátu:  387796
Vloženo:  23. 05. 2011
Změněno:  23. 05. 2011
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Petr Horsky
Město:  Rosice
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-venkov
Telefon:  +420776424398
Další inzeráty od inzerenta >>

FOTOPAST s GSM LTL ACORN 5210MM - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Pouzdro na nůž UTON bez krytí MNS 2
Kožené pouzdro na nůž UTON z výstroje AČR. Vlastnosti: • na opasek/taktickou vestu - systém MNS 2000 • potisk vz.95 AČR • nůž je zajištěn popruhem s drukem se suchým zipem • kapsička na brousek/příslušenství se zapínáním na druk se suchým zipem • pevné pouzdro na nůž • výrobce SPM Liberec Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/pouzdro-na-nuz-uton-bez-kryti-mns-2000-acr-cesky-vzor/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 161,-
Výroba zavíracích a pevných nožů, m
Nabízím ručně vyráběné zavírací a pevné nože z kvalitních materiálů. Specializuji se na výrobu damascenské oceli, stabilizaci dřeva a vytvářím nožířské brusky. Pro kutily a nožíře dodávám polotovary pro vlastní tvorbu nožů. Každý kus je originál s důrazem na řemeslnou preciznost. Pokud hledáte profesionální nástroje nebo materiály pro vlastní projekty, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poradím a zajistím vše, co potřebujete k úspěšné výrobě. Kvalita a spokojenost zákazníka na prvním místě. www.bemetal.cz
Military, myslivost 1,-
prodává,me všechny druhy lékůz/.
Prodáváme všechny druhy léčivých přípravků, navštěvujeme nás na telegramu https://t.me/berlinapothekez Naší prioritou je vaše zdraví, takže vám nabízíme široký výběr všech druhů léčivých přípravků, vitamínů a doplňků potravin. Contact wa.link/7ry9ot
Military, myslivost dohodou
Nůž Albainox Dog Tag na klips
Originální nůž ve tvaru identifikační známky od španělské značky Albainox. Vlastnosti: • malý ale šikovný • zavřený má délku jen 6 cm Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik.cz. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 143,-
Tabatěrka WH - LW
Koženková tabatěrka WH, LW, sledujte i mé ostatní nabídky, platí do smazání inzerátu. Žádná propagace, slouží pouze pro sběratelské účely.
Military, myslivost 510,-
KPZ sada pro přežití Iso 7v1 v krab
Sada 7 prvků je uzavřena v černém pouzdře. Sada obsahuje kartu přežití 11 v 1, kompas, multitool, strunová pila o délce 70 cm, troud s tyčí na provázku, vzduchotěsná nádoba s píšťalkou, do které schováme něco malého a výstražná nálepka. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kpz-sada-pro-preziti-iso-7v1-v-krabicce-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 174,-
Teleskopický obušek bez pouzdra Pol
Teleskopický obušek s gumovou rukojetí. Bez pouzdra. Materiál: první výsuvná část: plast druhá koncová část: ocel Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/teleskopicky-obusek-bez-pouzdra-police-52-cm-cerny-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 118,-
Teleskopický obušek s pouzdrem Poli
Teleskopický obušek s gumovou rukojetí. Dodávaný s nylonovým pouzdrem, které lze připevnit na opasek. Materiál: první výsuvná část: plast druhá koncová část: ocel Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/teleskopicky-obusek-s-pouzdrem-police-52-cm-cerny-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 137,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: