v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Vojenská vzduchovka 47
Koupím vojenskou vzduchovku vz.47 se lvíčkem ve slušném stavu.Nabídněte.

Cena: 1 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1095100
Vloženo:  30. 04. 2021
Změněno:  30. 04. 2021
Druh:  poptávka
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Vyškov
Přidat do výběru >>
Firma:  Ludvík
Město:  Křižanovice u Vyškova
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Vyškov
Telefon:  737801427
Další inzeráty od inzerenta >>

Vojenská vzduchovka 47 - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Nůž Albainox Dog Tag na klips
Originální nůž ve tvaru identifikační známky od španělské značky Albainox. Vlastnosti: • malý ale šikovný • zavřený má délku jen 6 cm Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na Armik.cz. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 143,-
Tabatěrka WH - LW
Koženková tabatěrka WH, LW, sledujte i mé ostatní nabídky, platí do smazání inzerátu. Žádná propagace, slouží pouze pro sběratelské účely.
Military, myslivost 510,-
KPZ sada pro přežití Iso 7v1 v krab
Sada 7 prvků je uzavřena v černém pouzdře. Sada obsahuje kartu přežití 11 v 1, kompas, multitool, strunová pila o délce 70 cm, troud s tyčí na provázku, vzduchotěsná nádoba s píšťalkou, do které schováme něco malého a výstražná nálepka. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kpz-sada-pro-preziti-iso-7v1-v-krabicce-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 174,-
Teleskopický obušek bez pouzdra Pol
Teleskopický obušek s gumovou rukojetí. Bez pouzdra. Materiál: první výsuvná část: plast druhá koncová část: ocel Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/teleskopicky-obusek-bez-pouzdra-police-52-cm-cerny-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 118,-
Teleskopický obušek s pouzdrem Poli
Teleskopický obušek s gumovou rukojetí. Dodávaný s nylonovým pouzdrem, které lze připevnit na opasek. Materiál: první výsuvná část: plast druhá koncová část: ocel Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/teleskopicky-obusek-s-pouzdrem-police-52-cm-cerny-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 137,-
Kapesní zavírací nůž Mikov Rybička
Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit (a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100 let). Rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku že vyloudí na tváři obdarovaného úsměv. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kapesni-zaviraci-nuz-mikov-rybicka-stribrny-18/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 152,-
Vlajka Fostex Česká republika 1,5x1
Kvalitně zpracovaná vlajka od značky Fostex. Po levé straně má 2 kovová očka na upevnění (průměr očka 1,5 cm). Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/vlajka-fostex-ceska-republika-1-5x1-m/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Military, myslivost 118,-
Polní Kuchyň
Prodám krásnou velmi zachovalou polní kuchyň. Součástí kuchyně je i vybavení, jako jsou veškeré nádoby, naběračky apod. Opravdu krásný kus. Vhodný na tábory a jakékoliv akce. Várnice nerezové jsou 3 a tak lze uvařit kolem 300 porcí jídel. Nechybí komínek, možno navíc pomocí žehličky připojit na běžná vozidla. Světla jako jsou blinkry, brzdy apod dodáme ke kuchyni. Topiště na dřevo a tak bez větších problémů můžete začít hned vařit. Prodávám protože nevyužiju.
Military, myslivost 50 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: